Hirdetés

Az a szülő, aki rendszeresen viszi gyerekét a játszótérre, tudja, hogy órákon keresztül a hintát lökni nem egy kellemes dolog. Valljuk be, néha megunjuk, de ha egy kicsit is leállunk, a gyerek üvölteni kezd. Az alábbi találmány anya és gyerek számára is egyaránt szórakoztató.
Az Expression Swing egy olyan hinta, ami egyetlen játszótérről sem hiányozhat. Igazán irigylésreméltó találmány. A dupla hinta segítségével az anya és a gyerek a játszás ideje alatt is teljes közelségben maradhat, együtt élvezhetik a repülés önfeledt pillanatait.
A gyerekek imádnak hintázni, és egy kis adrenalin dózis a szülőknek sem árt. Abban az esetben is praktikus a hinta, ha két gyerek van a családban, így egyszerre hintázhatnak, és mindkettő szem előtt lehet. A hinta kisebbik része, az öt év alatti gyerekeknek ajánlott csak.
Szakértők szerint fontos, hogy a gyerek és a szülő minél több időt töltsön egymás társaságában, és a lehető legtöbb időt játszással, mókázással töltsék. A dupla hinta előnye, hogy a gyerek végig érzi a szülői kötelék biztonságos jelenlétét.
Nézd meg a videót és ha neked is tetszik a hinte, oszd meg a Facebookon!
Forrás: twice.hu

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Humoros

Hirdetés