Hirdetés

Fotó: Kristóf’s Kitchen / Youtube


Steiner Kristóf és párja, Nimród közismerten kedvelik a szabadságot, az utazást és a meztelenséget.
Nemrégiben úgy határoztak, hogy inkább az OnlyFans pályafutásukra fókuszálnak, amely jelentős érdeklődést váltott ki.
Az OnlyFans oldalukon a felhasználók ingyen tekinthetik meg a profi fotósok által készített képeket és Nimród saját felvételeit. További tartalmak azonban díj ellenében érhetők el, amelyek 5 és 15 dollár között változnak.

Hirdetés

A még exkluzívabb és erotikusabb képekért és videókért a felhasználóknak privát üzenetben kell felvenniük a kapcsolatot velük, ebben az esetben az árak 20 és 250 dollár között mozognak.
„A meztelenség és a szexualitás jelentése és jelenléte félrecsúszott napjainkban. Pedig mindenki meztelenkedik, szinte mindenki szexel, ezek az emberi létezés legősibb formái. Azt gondolom, rengeteg tragédia, trauma és szorongás köthető ezekhez a tabukhoz és az egészségtelen kommunikációhoz… Mi sosem küldtünk olyan képet senkinek, amin konkrétan szexelünk. Nem mintha elleneznénk ezt, oké, ha valaki szívesen csinálja, amíg konszenzuális. Ha idősebbek leszünk, lehet, hogy mi is mutatunk majd vadabb tartalmakat, akár évtizedekkel korábbról. Fontosnak tartjuk a szexuális edukációt, és ennek része az, hogy a szex mindenkié” – jelentette ki Kristóf a Forbes Magazinnak.

Hirdetés

Forrás: Blikk
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés