Hirdetés


A tehetség sokszor önmagában nem elég ahhoz, hogy valaki fényes karriert fusson be. Jó példa erre Szirota Jennifer, aki az X-Faktorban és a Csillag születikben is megmutatta, micsoda kincs van a torkában, a hirtelen siker még is elmaradt. Ő azonban nem adta fel, továbbra is énekelt.

Hirdetés

Most újra reflektorfénybe került a Gypo Circus-szal közös dalával. A Gyere kicsi című dal óriási siker volt eddig is Jennifer szülőhazájában, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, azonban most elhozta az országos ismertséget is az alkotóknak és az előadóknak.

Hirdetés

A dal ugyanis Bochkor Gábort is elvarázsolta. A Bochkor-show májusi turnéján énekelték el a dalt, azóta óriásit ment a dal. “A szegedi fellépésünk óta, ahol Gábor mennybe repített minket, valami történt. Éppen ezért gondolok a leghálásabb szívvel a Bochkor-show csapatára és rá, mert nekik köszönhetem, hogy megváltozott az életem. Igazi libabőrös érzés. Ahogy az is, hogy mennyi emberre van azóta is hatással ez a dal. Többször hívnak már születésnapi meglepetésnek, sőt, videót is kaptam olyan lánykérésről, ahol ez szólt a háttérben” – mesélte a Storynak Jennifer, aki jelenleg szülei nyírmadai házában lakik, éppen úgy, ahogy akkoriban, amikor az X-Faktorban megismertük.

Hirdetés

Jennifer azt mondja, még egyszer nem menne el tévéshow-ba, még akkor sem, ha az ismertségét ennek köszönheti. A lassabb utat választotta, nem kért azokból a fellépésekből, amit nem érzett önazonosnak. Most, harmincévesen az éneklés mellett a debreceni Rocksuliban tanít, és hamarosan a hajdúsági városba költözik.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés