Hirdetés


Szeptember 8-án szörnyű tragédia történt, bekövetkezett, amitől sokan rettegtek: elhunyt II.Erzsébet királynő. A halálhíre mindenkit megrázott, a királyi család teljesen összetört.
Vilmos herceg egészen idáig nem nyilatkozott, most szívszaggató sorokkal vett búcsút, imádott nagymamájától, a királyi család közösségi oldalán.

Hirdetés

“Csütörtökön a világ egy rendkívüli vezetőt veszített el, akinek elkötelezettsége tagadhatatlan volt. Az elkövetkező napokban sok szó esik majd uralkodásának jelentőségéről. Én azonban a nagymamámat veszítettem el. Bár gyászolni fogom az elvesztését, mégis hihetetlenül hálásnak is érzem magam. A királynő bölcsessége és megnyugtatása mindig ott volt nekem. A feleségemet húsz éven át segítette útmutatásával és támogatásával. Három gyermekem vele tölthette a nyarakat, és olyan emlékeket szerezhettek, amelyek egész életükben megmaradnak. A legboldogabb pillanataimban mellettem volt, és mellettem volt életem legszomorúbb napjaiban is. Tudtam, hogy eljön ez a nap, de még eltart egy ideig, amíg a Nagyi nélküli életet valóságosnak fogom érezni.

Hirdetés

Köszönöm neki a kedvességet, amit a családom és én kaptunk tőle. És köszönöm neki a generációm nevében, hogy a közéletben való szolgálat és méltóság példáját adta, amely egy másik korból származott, de mindig aktuális volt mindannyiunk számára. Nagymamám híres mondása volt, hogy a gyász az ára, amit a szeretetért fizetünk. Az elkövetkező hetekben a szomorúság, amit érezni fogunk, a rendkívüli királynőnk iránt érzett szeretetről fog tanúbizonyságot tenni. Azzal fogok tisztelegni emléke előtt, hogy minden tőlem telhető módon támogatom apámat, a királyt”- írta Vilmos herceg.

Hirdetés"My grandmother famously said that grief was the price we pay for love. All of the sadness we will feel in the coming…

Posted by The Royal Family on Saturday, 10 September 2022

Forrás: ripost.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés