Hirdetés

A sólámpa persze egészségesebbé teszi az otthonod levegőjét… De ez még messze-messze nem minden!
Számos vizsgálat jutott arra az egybehangzó eredményre, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak a közérzetünkre. És hogy miről is van szó pontosan? A természetes ionizációról, az elektromágneses rezgésről és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokról!
A só élettani hatása abszolút jótékony. Kristályai fontos negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjébe, így a szobában sokat tartózkodó személyek energiaszintje is növekszik, és enyhülhetnek egyes egészségügyi problémáik (légúti megbetegedések, vérnyomás problémák, reuma) is.
(Természetesen nem arról van szó, hogy betegség esetén gyógyszer helyett használjuk, de támogatja az emberi szervezet egyensúlyának helyreállítását.)
A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája kedvezően hat ezen kívül az idegrendszerre, a vesére és a hormonháztartásra, lassíthat egyes öregedési folyamatokat.

Hirdetés


Professzor Dr. Joachim Tischendorf végzett ide kapcsolódó kísérleteket, melyek kimutatták, hogy a sólámpa által leadott pozitív és negatív töltésű ionok mennyisége, koncentrációja nagyjából egyezik a 2000 méteres magasságban mért hegyi levegő koncentrációjával!
Javasolják, hogy helyezzük a sólámpánkat sugárzó készülékek (TV, számítógép) közelébe, vagy éjszakára a fejünkhöz közel. A sólámpa a hatását akkor is kifejti, ha nincs kikapcsolva is kifejti, igaz, kevésbé intenzíven.
Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!
Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!

Hirdetés
Categories: Egészség

Hirdetés