Hirdetés


Dalen Bowden szociálisan érzékeny nő. Ráadásul ebbéli meggyőződésében megingathatatlan. El is veszítette az állását.
Az Egyesült Államok Idaho államában dolgozó nő bűne az volt, hogy ingyen adott a menzán sütit egy 12 éves gyereknek.

Hirdetés

Idahóban (Egyesült Államok) a Pocatello város iskolai étkezdéjében nagyon furcsa (hogy azt ne mondjam elviselhetetlen) szabályok érvényesüljenek: ha egy gyereknek nincs több pénze az ebédre, akkor az ételt kidobják a szemetesbe. Csak itt, egy napon ennek a kantinnak az egyik alkalmazottja nem volt hajlandó betartani ezt a kegyetlen szabályt , és inkább felajánlotta az ételt: eredmény, kirúgták! Szerencsére a történet ezzel nem ér véget.
Dalen Bowden, aki a mellrákból felépülése óta a Pocatello menza dolgozója volt, elismert alkalmazottja volt munkájáért, és tisztelték munkaadói, valamint a gyermekei, akikért ő volt a felelős.

Hirdetés

Ám egy nap hibát követett el: ahelyett, hogy kidobta volna egy tizenkét éves gyerek ételét, akinek elfogyott a hitele, ajándékba adta (általában és a szabályok szerint egy mogyoróvajas szendvicset adtak a diáknak ebédre!)
Szerinte ez egészen egyszerűen elvi kérdés, így nem tudta megígérni, hogy nem tesz ilyet többet. A szülők most aláírást gyűjtenek, hogy visszakaphassa állását.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés