Hirdetés


Ettől leülsz: Nem Vajna Timi, hanem Mészáros Lőrinc örökli Andy Vajna vagyonát.
Miután Andy Vajna meghalt, mindenki azt találgatta, hogy mi lesz a TV2-vel, a naivabbak azon lamentáltak, hogy kire fog szállni a mesés örökség.

Hirdetés

A Válasz Online cikke szerint nem sokat lacafacáztak, mert Vajna halála után négy nappal már össze is hívtak egy rendkívüli közgyűlést a csatornánál, ráadásul nem is a Róna utcai székházban, hanem a Mészáros birodalom egyik Andrássy utcai épületében.
A közgyűlésen eldőlt, Vaszily Miklós lett a csatorna elnöke, aki az Echo TV vezére is. Az új vezetés tagja lett a Mészáros-féle tőzsdei cégek jogi képviseletét ellátó Kertész Tamás József, valamint a Duna Aszfalt Kft. ügyvédje, Czira Szabolcs Sándor, aki az útépítő céget birtokló Szíjj László veje.

Hirdetés
Ott figyel ezen kívül az igazgatóságban Barna Zsolt, aki több Mészáros-cégben is tisztviselő, Dirk Gerkens, Rákosi Tamás és Horváth Balázs, valamint Vajna korábbi állandó cégtársa, az amerikai Samuel R. Falconello.
A felállás Vajna és Mészáros emberei között 4-4, de az elnököt az utóbbi csapat adja, vagyis lényegében a lap szerint már
átkerült a csatorna Mészáros Lőrinc köréhez.

Forrás: hirzona24.com
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés