Hirdetés


Nemrég véget ért A Nagy Ő, a főszereplő Jákob Zoltánnak esze ágában sincs lazítani. Hamarosan a boltok polcaira kerül saját könyve, de a BrandFestivalon is láthatjuk őt előadni. Mindezek mellett pedig arra is szakított időt, hogy exkluzív interjút adjon a Blikknek, melyben minden részletet elárult magánéletéről.

Hirdetés

Magyarországon a hasonló anyagi helyzetben lévő ismert személyeket rendre negatív hangok, irigység övezi, az ön népszerűsége azonban vitathatatlan. Mi lehet ennek a titka? Miben más?
– Ennek két oka van. Az egyik, hogy azokról, akiket nem ismernek, sokkal hamarabb alkotnak negatív véleményt az emberek, egyszerű előítéletek alapján. Én pedig eléggé a nyilvánosság előtt élem az életem, nagyon sok mindent megmutattam abból, hogy milyen ember vagyok. De persze nem mondom, hogy ez mindenkire igaz lehet, biztosan a gazdagok között is akadnak olyan emberek, akik megérdemlik a kritikát. A másik ok az, hogy én eléggé megküzdöttem ezért a vagyonért, amim van.

Hirdetés

Én ugyanazt végigdolgoztam, mint amit az a kevés ember, aki eljut egy alapszintről egy egészen magas szintre. Az a probléma a magyar emberekkel, hogy azt gondolják, csak barátkozással, ügyeskedéssel lehet ilyen mértékű összegekre szert tenni. Én az élő példa vagyok arra, hogy nem! Egyszerű emberként, kapcsolatok nélkül tartok itt. Ezt megmutattam az embereknek, és szerintem ezért szeretnek.
Folyamatos szereplések, műsorok, popdalban emlegetik a nevét, mára igazi celebritás lett. Szándékos volt ez a folyamat?
A teljes interjút a Blikk cikkében elolvashatod!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés