Hirdetés


Vannak kifejezetten hazudós emberek, akik lételeme a hazudás. Valahogy úgy érzik csak jól magukat a bőrükben, ha egy-két méterrel mindent megtoldanak.

Hirdetés

Sokszor teljesen biztos vagy benne, hogy nem mondanak igazat, és mégis, úgy hazudnak a szemedbe, mint a vízfolyás.
Nézzük, melyik az a 4 csillagjegy, mely szemrebbenés nélkül mond nagyot, füllent, hazudik.

Vízöntő
Ha azt gondolod, hogy kedves Vízöntőben bármikor feltétel nélkül megbízhatsz, nagyon tévedsz. Olyan szépen a szemedbe hazudik, hogy észre sem veszed. Sőt, képes bármikor hátulról is megtámadni. Ha valaki képes ellopni a párodat, az biztosan a Vízöntő csillagjegyű barátod lehet.

Hirdetés

Rák
Tagadja, de ennek ellenére bármikor képes egy kis füllentésre. Úgy állítja be magát, mintha ő lenne az igazság példaképe. Arra is képes, hogy az egyik hazugságát egy másik hazugsággal támassza alá. Úgy tűnhet, hogy ő egy okos ember, akinek mindig igaza van, közben csak jól álcázza a dolgokat. Akkor képesek becsapni, amikor a legkevésbé számítasz rájuk.
Hirdetés

Szűz
Számára ez egy természetes dolog: a szemedbe néz és hazudik. Simán letagadja, és közben te mégis tudod, hogy nincs igaza. Megoldja a dolgokat egy vállrándítással, bocsánatot soha nem fog kérni.

Skorpió
A Skorpió úgy álcázza a dolgokat, mintha az egész csak a véletlen műve lenne. Próbálja elterelni a szót a hazugságról. Sőt, egy idő után már visszafordítja a szót, és úgy te, mintha a saját hazugságában te lennél a hibás.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés