Hirdetés


Nem minden hős visel köpenyt, de jótetteik magukért beszélnek. Ez egy újabb történet, amely bizonyítja, hogy a legkisebbek is képesek a világot jobbra fordítani, és visszaadni a hitet a fiatalabb generációkban. A gyerekek találják ki a legzseniálisabb megoldási módokat a problémákra, amelyeken a felnőttek gyakran elbuknak.

Hirdetés

Hogyan lehet ötvözni a művészet szeretetét és a kóbor állatok megsegítését? Egy jószívű 9 éves orosz kisfiú, Pavel Abramov tökéletes választ tud erre a kérdésre. A Nyizsnyij Novgorod egyik kisvárosából, Arzamasból származó fiatal művész gyönyörű háziállat-portrékat fest, és nem azért, hogy pénzt keressen a játékaira vagy egy új telefonra, ahogy azt várnánk. Gyönyörű festményeit állateledelre és ellátmányra cseréli, és azt egy helyi állatmenhelynek adományozza. Mindenki segíthet a maga módján.
Pavel és édesanyja, Ekaterina Bolshakova körülbelül egy évvel ezelőtt indította el ezt a “Kedves ecset” nevű állatfestő projektet. Ez az ötlet Pavel zseniális elméjében született, amikor egy négylábú barát elvesztése sújtotta a családot, és nem tudta tovább figyelmen kívül hagyni a város utcáin kóborló kóbor állatokat. Részt kellett vennie abban, hogy drága Barsik emlékére változást hozzon, és ezt határozottan meg is tette; a legkreatívabb és legnagylelkűbb módon.
Pavel imádnivaló állatokat fest a gazdiknak, akik hajlandóak aláírni egy megállapodást, hogy szeretett kedvencük állatrajzáért cserébe kilogramm zabkását, húst és ellátmányt biztosítanak. Minden modelljét név szerint ismeri, és gyakran találkozik velük, amikor a festmény elkészül. Háziállatok fotói alapján fest, és mindig érdekli, hogyan ismerték meg a gazdik szőrös családtagjaikat. Pavelt mélyen megérintik a hideg utcáról megmentett háziállatok szívmelengető történetei, és valószínűleg ez az, ami minden erőfeszítését kárpótolja.

Hirdetés

Pavel és édesanyja, Ekaterina Bolshakova körülbelül egy évvel ezelőtt indította el ezt a “Kedves ecset” nevű állatfestő projektet. Az ötlet akkor született Pavel zseniális elméjében, amikor egy négylábú barát elvesztése sújtotta a családot, és nem tudott tovább tudomást venni a város utcáin kóborló kóbor állatokról. Részt kellett vennie abban, hogy drága Barsik emlékére változást hozzon, és ezt határozottan meg is tette; a legkreatívabb és legnagylelkűbb módon.

Hirdetés

Hirdetés

Forrás: Boredpanda
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés