Hirdetés


A kutya 2 évig az állatmenhelyen maradt. A személyzet sosem találta meg a gazdáját, vagy bárki mást, aki tudta, honnan jött a kutya. Sajnálatos módon…
Amikor Pakita megérkezett az argentin El Arca Animal Partido de Mar Chiquita menhelyre, a személyzet megtudta, hogy elhagyták és az utcán bántalmazták.

Hirdetés

Pakitát tárt karokkal fogadták a központ önkéntesei, köztük Silvia Ferreyra önkéntes.
A kutya 2 évig az állatmenhelyen maradt. A személyzet sosem találta meg a gazdáját, vagy bárki mást, aki tudta, honnan jött a kutya. Sajnálatos módon Pakita nagyon magányosnak és depressziósnak érezte magát. Az esélye annak, hogy befogadják, napról napra csökkent. Mindig a fiatalabb kutyákat vitték el Pakita előtt.Az Arca Animal önkéntesei mindent megtettek, hogy találjanak Pakita számára egy szerető otthont. Úgy döntöttek, hogy képet készítenek róla, és közzéteszik a Facebookon, hogy segítsenek megtalálni a potenciális örökbefogadó családot.

Hirdetés

Ez azonban nem könnyű feladat.
Pakita mindig a földet nézte, vagy elfordította a fejét, amikor fényképet készítettek róla.
“Szinte azonnal kaptunk egy üzenetet egy nőtől, aki azt mondta, hogy a kutya a fiáé volt, és régóta kereste!” mondta Silvia a The Dodo-nak.
A nő elmondta, hogy a fia, Ariel Naveira azt hitte soha többé nem fogja látni Pakitát.
A fiú másnap megérkezett a menhelyre, hogy lássa, tényleg az ő kutyája van ott. Nyilvánvalóan Pakitának is szüksége volt kis időre, hogy rájöjjön tényleg a gazdája jött meg.
A PILLANAT, AMIT MINDANNYIAN VÁRTAK
Amikor Pakitát a gazdijához vitték, nem volt biztos benne, ki ő.
Az egyik önkéntes lába mögé bújt, és óvatosan szimatolt.
Végül elkezdte felismerni az ismerős szagot, és láthatod a pontos pillanatot, amikor rájön, hogy Ariel jött érte. Ez olyan szép pillanat!
Pakitát nyilvánvalóan elárasztja az öröm, és Arielre ugrik, és elkezdi puszilni.
Pakita annyira boldog, hogy újra ugat és sír. Olyan, mintha örömkönnyeket hullatna. Annyira örülök, hogy ők ketten újra egymásra találtak!
Nézd meg a találkozásukat az alábbi videóban:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés