Hirdetés

Egy házaspár életében a legnagyobb ajándék, ha gyerek születik, hiszen így kerek a világ. Azonban annál nagyobb tragédia nincs, mikor egy baba fejlődése megáll, és bekövetkezik a vetélés.
Az alábbi történetben egy ikerpár “döntött úgy”, hogy nem jön a világra, ezzel viszont nagy fájdalmat okozva a szülőknek, és a leendő bátyjuknak, aki mindennél jobban szeretett volna nagy testvérré válni.

Azonban a történet végül jóra fordult, erről az édesanya a Love What Matters Facebook oldalon mesélt részleteket.
“A családunk 2016 júniusában elvesztett két cuki babát. Az ikreink meg nem születését mindannyian nehezen viseltük, főleg a kisfiam, mert egyszerűen nem tudta megérteni, hogy miért nem válhat belőle nagy testvér, amit annyira szeretett volna. De a szörnyű eset után 15 hónappal boldogan fogadtuk a párommal a hírt, hogy kisbabát várok. Úgy gondoltuk, hogy ennél nagyobb meglepetést nem okozhatunk a tizenegy és féléves fiunknak, így karácsonyra egy ajándék dobozba a babáról készült ultrahang képet tettem bele. Mikor meglátta a felvételt, azonnal sírni kezdett. Én nem tudtam már tovább videózni, mert nekem is sírnom kellett, így együtt ültünk a földön, és zokogtunk. Szerintem ő lesz a legeslegjobb nagy testvér a világon, így a kicsi igazán szerencsés lehet, hogy ilyen bátyó fog vigyázni rá.” – mondta az édesanya.

Hirdetés
Forrás: filantropikum.com
Hirdetés
Hirdetés