Hirdetés

Az emésztés fontos egészségünk rendben tartásához. Kiüríti a toxinokat a szervezetből, amelyek felhalmozódása betegségeket idéznének elő. Hogy javítsuk a funkcióját, meg kell tisztítani a felhalmozódott salakanyagoktól és veszélyes kémiai szerektől. A most leírt háziszer teljesen természetes és egyszerű, mégis igen jó a béltisztításban.
A kúra miatt érdemes otthon maradni, ha kell, kivenni pár nap szabadságot, hiszen lehet, gyakran fogjuk felkeresni a wc-t…
Több tanulmány leírta, hogy napi egy alma elfogyasztása már nagyban csökkenti a receptre kapható orvosságok szükségességét, a gyömbér ezen felül stimulálja a beleket, így csökkenti a felfúvódást és segít a toxinok eltávolításában. A citrom nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, a fontos antioxidánst és az egyik legjobb detoxikáló szert. A só segíti az emésztést, átpréseli a lerakódott méreganyagokat a testen és semlegesíti azokat.

Hirdetés

5 percre kell csak, hogy megcsináld ezt az italt!

Hozzávalók:

2 evőkanál frissen csavart citromlé
½ teáskanál himalája só
1 teáskanál gyömbér leve
½ bögre 100%-os almalé
½ bögre meleg, tisztított víz

Elkészítés:

Önts 0,15 dl vizet egy egényba, melegítsd fel, de ne forrjon fel! Öntsd ki egy pohárba, tegyél bele sót és jól keverd össze. Majd tedd hozzá a gyömbérlevet, a citromlevet és az almalevet, még egyszer keverd össze és azonnal fogyaszd el.

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!
Forrás: szupertanacsokblog.hu

Hirdetés
Hirdetés