Hirdetés

A lentebb felsorolt csillagjegyek veleszületetten nagyon eszesek. Nem is tehetnének ellene. Egyszerűen szomjazzák a tudást, nagyon sok dolog érdekli őket és szívesen elmélkednek mindenről, ami a körülöttük lévő világban zajlik. Képesek kreatívan gondolkozni és szeretnek mindent átfogóan is szemlélni.
Lássuk, hogy te is közöttük vagy-e!

Hirdetés

Szűz
A legnagyobb analitikus, aki minden oldalról megvizsgálja a dolgokat. Könnyen felismeri a problémákat és addig nem nyugszik, amíg megoldást nem talál rájuk, de ez sem tart számára sokáig. Mindig, minden helyzetben a legjobbat akarja kihozni magából és erre ösztönöz másokat is. Kissé nagyok az elvárásai, de úgy gondolja, hogy soha nem szabad beérni kevesebbel, csak a legjobbal. Nem szeret lemaradni, ezért általában mindent elkövet azért, hogy az élmezőnyben haladjon teljesítmény terén.

Bak
Kivételesen intelligens jegy. Nagyon tájékozott és tökéletes rendszerszemlélettel rendelkezik. Hajlamos rá, hogy kissé fejébe szálljon a dicsőség, de az igazat megvallva, ennek van is alapja. Nehéz neki olyan témát felhozni, amihez ne tudna hozzászólni. Nagyon eszes beszélgetőtárs, kiváló problémamegoldó és vezetői képességekkel rendelkezik, hiszen mindig tudja a helyes irányt. Kellő magabiztosságban sem szenved hiányt, ami még lehengerlőbbé teszi.

Halak
Természeténél fogva a legbölcsebb csillagjegy. Egyszerűen így születik. Nagyon jó intuíciós készséggel is rendelkezik, ami miatt mindig bátran fordulhatnak hozzá tanácsért mások. Annyira átható a tekintete, mintha a vesédbe látna, és mivel úgy érzed, hogy nem is lennél képes előle elrejteni semmit, önkéntelenül és dalolva elmondod neki lelked legféltettebb titkait is. Nem baj, ha így teszel, mert nála minden biztonságban van, nem az a pletykálós fajta és utána még a megfelelő javaslatokat is megteszi a problémádra.
Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés