Hirdetés


Egy 18 éves ecuadori lány leírása a pokolról…
Nem sokan mondhatják el magukról, hogy jártak a pokolban. Pedig egy 18 éves Ecuadorban élő lány, Angelica Elizabeth Zambrano éppen ezt állítja.

Hirdetés

Angelica, aki azóta könyvet is írt a történekről, egy súlyos baleset következtében halt meg. Pontosabban élet és halál között lebegett, kómában.
összesen 23 órán át volt ilyen állapotban, mialatt olyan dolgoknak volt a részese, amit azóta sem tud megmagyarázni.
Elmondása szerint Jézus jelent meg előtte. Egy nagyon erősen fénylő, hófehér palástba öltözött alak volt. Magával hívta, hogy kövesse őt, mire a Messiás levezette őt a pokolba, egy rövid látogatásra.
Rengeteg olyan hírességet, és nagy történelmi alakot látott, akiket utólag felismert. Látta többek között Michael Jacksont, és II. János Pál pápát is.
A pokolban egészen más dolgokat látott. Végetlen szenvedést, és kínokat, melyek az örökkévalóságig tartanak.

Hirdetés

Természetesen rengeteg ismerős arcot vélt felismerni a pokol tüzében is. Jézus, és Isten azért mutatták meg neki a fortyogó poklot is, hogy ezt az üzenetet közvetítse majd a világba az élőknek, amikor visszatér a halálból.
Ugyanis az a lány új életének szerinte ez az értelme, és szent meggyőződése, hogy az általa átélt események nagyon is valóságosak voltak, és hogy állítását igazolja, akár hazugságvizsgálóval is megvizsgáltatná magát önként.
Az egyik pokolban vergődő, Selena nevű nő fájdalmaktól kínozva kérlelte őt, hogy meséljen az élőknek arról, hogy milyen borzalmas hely is a pokol, hogy soha többé ne kerüljön oda ember.
Ahogyan a pokolban körbetekintett, a távolban különféle alakokat látott, melyek démonok voltak. izzó szemekkel, amorf, anyagtalan lényként köröztek az elkárhozott lelkek felett, a fortyogó lávakatlan tavában.
A pokolban volt II. János Pál pápa is. Amikor megkérdezte az úrtól, hogy ő hogyan került ide, az úr azt mondta neki, hogy míg igaz igéket hirdetett, ő maga titokban nem az általa hirdetett értékrend szerint élt.

Hirdetés
Sőt, az isteni hang állítása szerint II. János Pál valójában nem is hitt soha a mennyországban, vagy a pokolban.
Egy folyosón is végig ment, ahol leláncolt rabok vánszorogtak folyamatosan egy fény felé, melynek végén a pokol bejárata tátongott. Itt Michael Jackson alakja is felsejlett aki azért került pokolra, mert egyességet kötött a Sátánnal, hogy híres lesz, és ő lesz a valaha élt legnagyobb rajongott ember a Földön, cserébe a lelkéért.
A lány által elmondottak erősen megkérdőjelezhetőek. Ugyanakkor az eset kapcsán hazájában nagyon sokan hinni kezdtek neki, és abban, hogy Isten valóban rengeteg üres helyet tartogat még a pokolban…

Forrás: avilagtitkai.com
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés