Hirdetés


Sokan a világ minden tájáról cukorbetegségben szenvednek, ez egy olyan állapot, ami megemeli a glükóz szintjét a vérben, mert a szervezet nem képes megfelelően lebontani a cukrot. A fő oka a cukorbetegség kialakulásának a hasnyálmirigy elégtelen inzulin kiválasztása. Ez a hormon segít a glükóznak, hogy eljusson a sejtekbe.
A hasnyálmirigy termeli az inzulint, egy hormont, amely felelős az egészséges glükóz szintjéért a vérben. Ez lehetővé teszi, hogy a glükóz elérje a sejteket, ahol a szövetek és az izmok felhasználják az energiát. Sőt, insulin segíti a sejtek glükóztárolását, amikor szükséges.
A statisztikák azt mutatják, hogy több mint 380 millió ember cukorbeteg világszerte. A számok riasztóak, és a legrosszabb az egészben, hogy ez a betegség több halálesetért felelős, mint az AIDS és a mellrák együttvéve. Ez okozhat veseelégtelenséget, szívelégtelenséget, stroke-ot, végtagok amputációját és vakságot.
Ebben a cikkben egy igaz történetet mesélünk el egy nőről, aki meggyógyította a cukorbetegségét egy természetes itallal. Ez a csodálatos természetes és hatékony ital nem csak a betegség elűzésében segített neki, de 25 kg-ot fogyott is vele., Mindössze 11 nap alatt.

Hirdetés

Íme a recept
Hozzávalók:
Fél liter víz
5 kivi
2 banán
2 alma
Egy marék vörös káposzta
Elkészítés
Csak annyit kell tenni, hogy az összes hozzávalót beteszed egy turmixgépbe, és alaposan elkevered, amíg sima textúrájú nem lesz. Minden reggel frissen kell elkészíteni, és egy pohárral fogyasztani éhgyomorra.

Jelen lapon megjelenő információk nem minősülnek orvosi diagnózisnak vagy/és kezelésnek, az itt olvasható információk nem helyettesítik az orvosi vagy dietetikai kezelést, beavatkozást.

Hirdetés
Categories: Egészség

Hirdetés