Hirdetés


Ez a Porsche vitte a halálba a milliomos 22 éves vállalkozót.. Tamás sikeres céget vezetett, tisztességesen gazdagott meg
Ha valaki megcsinálta az életét, akkor az Tamás volt. 22 éves kora ellenére egy sikeres fémkereskedés tulajdonosa volt, és a tavalyi évben majdnem 500 millió forintos adózás előtti eredményt ért el a cége. Továbbá volt egy autókölcsönző cége is, ami szintén szépen muzsikált.

Hirdetés

Felborult a porschéval a 22 éves Tamás, és szörnyethalt. Győzike legjobb barátja volt, sírva nyilatkozott Győző
” Bangó Tamás Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátaink elvesztették egyetlen gyermeküket! Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan! 🖤💔 “
Ezt írta ki Győzike az adatlapjára..

Hirdetés
Mint ahogy olvashattuk : Zagyvaszántón a 21-es főúton történt halálos baleset szombaton kora este. Mostanra kiderült, ismert salgótarjáni vállalkozó az áldozat.
Úgy tudni, a sofőr egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt. A Baleset-info.hu úgy tudja, a Porschét egy 22 éves salgótarjáni vállalkozó vezette. A Facebookot ellepték a részvétnyilvánító bejegyzések. A portál helyszínről származó információi szerint a baleset helyszínén megjelent többek között Gáspár Győző, azaz Győzike is.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés