Hirdetés


Tóth Gabi, aki tavaly nyáron közölte a nyilvánossággal, hogy véget ért a házassága Krausz Gáborral, nem sokkal később új kapcsolatáról is beszámolt. A Fricska táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével alkotnak most egy párt, ami számos spekulációt és találgatást szült mind kapcsolatukról, mind Tóth Gabi művészeti irányváltásáról.

Hirdetés

Az énekesnő azonban most tiszta vizet öntött a pohárba, megosztva az igazságot stílusváltásáról és zenéjéről, amely egyre inkább a magyar népzene felé kacsintgat. Tóth Gabi nyíltan beszélt arról, hogy ezek a változások önmagukban történtek, és nem mások hatására.
Tóth Gabi megnyílt az Instagram-oldalán, és reagált a vele kapcsolatos vádakra:

Hirdetés

“Életem nagy részében felruháztam embereket, mind szerelmi mind baráti kapcsolatokat olyan tulajdonságokkal, adottságokkal, amelyekkel valójában nem rendelkeztek, és aztán később ezeket vártam el tőlük. Pedig nem is léteztek, csak én akartam mindenáron beléjük látni. Ez pedig nem az ő hibájuk volt, hanem az enyém. Amikor visszataláltam a népzenéhez, az önazonosság felé vezető útra léptem. Sok ember nem értette, hogy ez a „szteroidos pulyka”, aki össze-vissza rohangál a „hidrogénezett csirke” fejével, és rockernek mondja magát, most mi a fenét magyarkodik.

Hirdetés

Viszont nekem a népzene volt, ami segített megtalálni az önazonosságot, és abban is segített, hogy tisztábban lássam a párkapcsolataimat és a baráti kapcsolataimat is. Nem arról volt szó, hogy minden áron akarok egy új szerelmet. Egy közös lélegzésre vágytam, egy ikerlángra, aki velem ég, aki a társam lesz a nehézségek között is. Ahogy én visszataláltam önmagamhoz, úgy találtam meg őt, akibe már nem akarok semmit belelátni. Nálam ez egy mélyebb kapcsolat annál, mint puszta szerelem. Máté és a családja mellett teljességet érzek. Örökké hálás leszek, hogy Anikó és Imre voltak a legjobban mellettünk, és soha egyetlen pillanatra sem kérdőjelezték meg a kapcsolatunkat.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés