Hirdetés


Curtis és profi kosárlabdázó kedvese, Barnai Judit kapcsolata sziklaszilárd. A rapper és szerelme elfogadták az RTL felkérését, és versenybe szállnak ők is a Nyerő Páros címért. Miközben készültek a műsorra egy érdekes dolgot árultak el a kapcsolatukról.

Hirdetés

Curtis kapcsolata
Judit nem rejti véka alá, hogy kettejük kapcsolatának feje Curtis , míg ő inkább a gyengédséget és az odafigyelést csempészi a mindennapjaikba – írja a story.hu.
“Nálunk ez természetes, hogy Ati az, aki hordja a nadrágot a kapcsolatban. Olyan igazi férfias férfi, hogy ez teljesen egyértelmű” – jelentette ki Judit, mire azonban Curtis egyből közbeszúrta:
“Én hordom a nadrágot, de ez nem azt jelenti, hogy el van nyomva a nő. Mindenkinek megvan a maga kis komfortzónája. Egy rendes nő el is várja, hogy a férfi hordja a nadrágot.”

Hirdetés

Kicsit beszéltek még a konfliktuskezelésekről is, mert bár ugyanúgy látják a helyzetet, mégis szeretnék egy egészen picit másként csinálni:
“Ati nagyon forrófejű, hirtelen haragra gerjed. Nem tudom vele megbeszélni azokat a dolgokat, amiket szeretnék, mert ő elviharzik, és ideges. Ezeket így kollektívan nem bírom elviselni, mert én mindent egyből szeretnék megbeszélni vele, ami lehetetlenség ilyenkor…” – vallotta be a kosárlabdázó.
Curtis pedig nem habozott, így felelt:
“Én ilyenkor szeretek kicsit lehiggadni, megnyugodni és idővel megbeszélni, rendezni a sorokat”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés