Hirdetés


Nem véletlen, hogy az Istenes Bence és ifj. Schobert Norbi közötti küzdelemre a Sztárbox vasárnapi programjának végéig kellett várni. A műsorvezetők között előzetes üzenetváltások és esélylatolgatások zajlottak, mivel mindketten rendelkeztek némi háttérrel a szórakoztatóiparban. Ennek ellenére, mivel ez egy amatőr showmeccs volt, senki sem számított arra, hogy ilyen szenvedéllyel csapnak majd össze.

Hirdetés

Istenes Bence látszott valamivel technikásabbnak, de Schobert Norbi fia sem hagyott magára kívánni, és komoly ütéseket mért a műsorvezetőre. Bence gyorsaságával próbált előnyt szerezni, amelyet Norbert fiú kemény ütései ellenére sem sikerült teljesen kiküszöbölnie. A második menet végén Norbi fia megsérült, és az orra folyamatosan vérzett. Ennek ellenére végigállta a négy menetet, amely után Istenes Bencét hirdették ki győztesnek.

Hirdetés

Sokat elmond a mérkőzés milyenségéről a győztes reakciója: “Ez a csávó nagyon kemény. Te szó nélkül belementél a harcba. Ne hagyd, hogy mostantól bárk Norbikának szólítson, te mostantól Norbi vagy! Egy kisfiú jött be a ringbe, de egy férfi távozott” – mondta Bence a meccs után.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés