Hirdetés


Ehhez hasonló ígéretet még nem kaptunk Orbántól – Olyan csoportot szólított meg, amit eddig soha!
EZ NEM SEMMI! Maga Orbán Viktor jelentette be : Olyan vadonatúj pénztámogatás jön, amilyen MÉG SOHA NEM VOLT MAGYARORSZÁGON! ÖNNEK IS megint pénz tesz a zsebébe? ITT ellenőrizheti, hogy jogosult-e az új támogatásra :

Hirdetés

Az MKIK évnyitóján több mindenről is beszélt a miniszterelnök, belengette például a gyermektelenek számára ígért adócsökkentést.
Ahogyan megírtuk, Orbán Viktor szombaton a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján mondott beszédet. Ebben elsősorban a 2022-es választások tétjét hangsúlyozta:
marad-e az új magyar gazdaság, vagy vissza fogunk menni a régi gazdaságba.
Az évnyitón emellett beszélt a kormány gazdasági programjáról is – mutat rá a hvg.hu. Ennek során kiemelte, hogy vannak olyan csoportok, amelyek esetében az adóék már jóval az uniós átlag alá került. Itt példaként a 25 év alattiakat és a sokgyermekeseket említette: előbbieknek január óta nem kell személyi jövedelemadót fizetniük, utóbbiaknál pedig kormányzása idején jelentős kedvezményeket vezettek be.

Hirdetés
Hozzátette azonban, hogy vannak olyanok, akik ezekből a jövedelemadó-kedvezményekből eddig kimaradtak: a gyermektelenek.
Konkrét részleteket nem említett, csak annyit mondott el, hogy itt még be kell avatkozni adócsökkentés formájában. Ennek kereteit a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával kötendő új megállapodásban rögzítik.

Forrás: hvg.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés