Hirdetés


Hihetetlen hatása van!
A gyömbérre Kínában bukkantak rá, de ma már az egész világon előszeretettel fogyasztják. A gyökerét szinte mindenhol használják fűszerként, és sok helyen gyógyászati célokra is. Hogy miért? Íme!
Felveszi a harcot a rákos sejtek ellen:
A UMCCC (University of Michigan Comprehensive Cancer Center) kutatásai alapján a gyömbér sokkal hatékonyabb harcot vív a petefészek rákos sejtjeivel, mint a platina-alapú kemoterápia.
Csökkenti a gyulladást:
Kísérleteket végeztek az ízületi gyulladással, és izomfájdalommal küzködők körében. Az eredmény szerint rövid idő alatt jelentősen levitte a duzzanatot, és fájdalmat csillapított a gyömbér.
Leköti a felesleges savat:
Míg a savlekötő gyógyszerek veszélyesek a magas gyomorfekély, illetve bőrrák kockázata miatt, addig a gyömbér nyugodtan alkalmazható.

Hirdetés

Csökkenti a hányingert:
Várandós nőknek szokták ajánlani, természetesen csak az orvossal való konzultáció után. Rengeteg kismama vallja, hogy abszolút segít a reggeli rosszulléteken.
Enyhíti a köhögést és a torokfájást:
Évszázadok óta alkalmazzák meghűlés esetén. Forrásban révő vízbe vagdoss bele gyömbért, adj hozzá citromlevet és mézet. Tökéletes torokfájásra és hasonló megfázásos tünetek enyhítésére.
Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: tudnodkell.info
Hirdetés
Categories: Egészség

Hirdetés