Hirdetés

Jason deCaires Taylor brit művész a Temze medrébe építette fel négy szobrát. Különlegességük, hogy csak naponta kétszer láthatók teljes valójukban.
Az ipari apokalipszis négy lovasa csak apály idején látható, a művész pedig a lovagló, pocakos üzletemberekkel és a jövőt jelképező két gyerekkel, az olajszivattyút formázó lófejekkel a klímaváltozásra szeretné felhívni a figyelmet.
the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-1the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-01the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-02the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-03the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-4the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-04the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-05the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-06the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-08the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-09the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-20the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-22
Forrás: lemon.hu

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés