Hirdetés


Tíz évig nem tu­dott arról be­szélni a Gaszt­ro­an­gyal mű­sor­ve­ze­tője, miért nem szü­le­tett gyer­meke.
Minden nőnek fontos az anyaság, ő is szerette volna átélni, de neki nem adatott meg. Mint kiderült, egy betegség következményeként nem lehetett gyermeke. Most már úgy érzi, sikerült feldolgoznia a történteket, de nem érti, miért bántják azzal, hogy a karriert választotta a gyermek helyett.
“Kaptam egy bélyeget, hogy a munkám fontosabb volt, mint a babavárás” – mondta Borbás Marcsi D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című internetes műsorában.
“Pedig ha tudnák, mit kellett gyászolnom. Ha tudnák mennyire vágytam arra, hogy sok gyermekem legyen. Sokat küzdöttem, szenvedtem érte, de minden hiába volt. Nekem nem adatott meg, hogy anya lehessek. És nem elég, hogy nem születhetett kisbabám, még szúrnak rajtam egyet azzal, hogy a karrier mellett döntöttem. Pedig éppen ellenkezőleg. Azért dolgoztam annyit, hogy ne bolonduljak bele a fájdalmamba.”
A népszerű műsorvezető még hozzátette: arra vágyik, hogy otthon legyen sztár. Hogy a kertben főzhessen gyermekeinek, unokáinak.
“Nyilván azért ez a vágyakozás, mert nekem nem adatott meg – folytatta Marcsi. “És igen, irigykedem, ha nagycsaládosokat látok.”

Forrás: ripost.hu
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés