Hirdetés

Fotó: Blikk/Czerkl Gábor


Bár Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata a nyilvánosság előtt már hónapokkal ezelőtt véget ért, a hivatalos válás még mindig várat magára. Négy hónap telt el a szakításuk óta, de a Blikk információi szerint jogilag még mindig házaspárként szerepelnek.

Hirdetés

A Dancing with the Stars első férfi győztese, Krausz Gábor és az énekesnő, Tóth Gabi kapcsolata 2020 augusztus 9-én ért véget. A sztárséf által kiadott közleményben bejelentették, hogy hat év együttélés után külön utakon folytatják az életüket. Ennek ellenére a válóper még nem indult el.

Hirdetés

Tóth Gabi azóta új kapcsolatot kezdett Papp Máté Bence táncossal, míg Krausz Gábor is új életet kezdett, de a jogi folyamatok még nem zárultak le. Tóth Gabi egyéni vállalkozásában az interneten elérhető nyilvános céges adatbázisban még a házas nevét használja, ami arra utal, hogy a válóper hivatalosan még nem kezdődött el.
Az egykori pár ismerősei szerint az elhúzódó válás oka egyszerű: Tóth Gabinak és Krausz Gábornak még nem volt idejük foglalkozni a válással kapcsolatos jogi ügyekkel. Ez magyarázhatja, miért maradtak eddig hivatalosan is házasok, annak ellenére, hogy mindketten tovább léptek az életükben.

“Az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni. Az egyértelmű volt, hogy a közös kislányuk nevelését illetően kell mindenekelőtt megegyezniük, hiszen Gábornak és Gabinak is az volt a legfontosabb, hogy Hanni a lehető legkevésbé sérüljön az új helyzet miatt”

“Alapvetően nincsenek vitás kérdések közöttük, hiszen Hannarózát felesben nevelik, a kislány mindkét szülőjével tölt minőségi időt, az anyagiakról szintén nem kell egyezkedni, hiszen közös cégük nem volt, a szentendrei álomotthon pedig Tóth Gabi nevén van.”

Hirdetés

„A válópert ugyan csak el kell indítani, de legalább egy tárgyaláson részt kell venni, ám a sűrű őszi időszakban egyikük sem akart ezzel foglalkozni. Emellett mindketten le akartak higgadni, hogy ha netán mégis felvetődne bármilyen vitás kérdés, arról ne érzelmi alapon döntsenek”
– árulta el a közeli ismerős, aki szerint nagy valószínűséggel a jövő év első felében Gabiék túlesnek a válóperen is.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés