Hirdetés


Bodrogi Gyula volt a vendége legutóbb a Három Igazság EXTRA című YouTube-műsornak, ahol elárulta, miért tanácsolták el valaha a főiskoláról. A színész 1954 és 1958 között járt a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, azonban egy időre kirúgták az intézményből. Ennek az volt az oka, hogy az egyik teremben filmeket vetítettek a hallgatóknak, és egy alkalommal olyan nyugati film került terítékre, amelyre a színésztanulókat nem engedték be.

Hirdetés

Ennek következtében Bodrogi és néhány társa összefogott, és kihúzták az ajtót, amely miatt végül mind kikaptak a helyükről. Bodroginak már több mint 15 fegyelmi tárgyalása volt ekkor, így őt kirúgták a főiskoláról. Később egy tanára közbenjárásának köszönhetően azonban visszavették, egy újabb fegyelmi tárgyalást követően.

Hirdetés

“Azt mondták, ide most a színészek nem jöhetnek be, mert a színészeknek árt, ez egy amerikai film. Szerintem, már nem tudom pontosan. Na de bennem abban pillanatban megszületett Petőfi Sándor, azt mondtam, ilyen nincs” – mesélte a színész legenda.
Bodroginak már több mint 15 fegyelmi tárgyalása volt ekkor, így őt kirúgták a főiskoláról. Később egy tanára közbenjárásának köszönhetően azonban visszavették, egy újabb fegyelmi tárgyalást követően.

Forrás
    Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés