Hirdetés


Rusvai Miklós ismét értékelte e jelenlegi járványügyi helyzetet és elmondása szerint nincs több ideje a magyar kormánynak, haladéktalanul cselekedni kellene!

Hirdetés

Orbán Viktor miniszterelnök legutóbbi rádióinterjújában elmondta, a kormány nem tudott több embert meggyőzni és nem is fognak már tudni:
„Minden nap láthatja, kinyitja az újságot, bekapcsolja a rádiót, a kormány folyamatosan győzködi az embereket erről, de szerintem ez most már kevés. Most már a munkahelyi közösségek érvelése kell.”

Hirdetés
Rusvai Miklós szerint elég volt a habozásból, és azonnal cselekedni kellene, elmondása szerint a beltéri maszkhasználat kötelezővé tétele, illetve a védettségi igazolvány szélesebb körű megkövetelése jogos kérés.
„A vírus már rászabadult a lakosságra és az oltatlan lakosság immunizálása csak és kizárólag vírusfertőzés elkapásával és a fertőzés átvészelésével lehetséges, hiszen szerintem, aki eddig nem oltatta magát, az nem akarja oltatni magát” – mondta az állatorvosi szakterületek doktora az ATV műsorában.

Címlapfotó: illusztráció
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés