Hirdetés

A lefolyódugulással járó kellemetlenségeket nem kell bemutatni: sem a szagot, sem pedig azt, hogy az időnket is pazarolja, ha a víz nem, távozik a megszokott ütemben.
A boltokban számos olyan szer is kapható, amelyek többet ártanak, mint használnak, és elég nehéz közülük megtalálni azt, amely tényleg hasznos lehet. Ha mégis, annak az ára igen borsos.
Vannak azonban házi módszerek, amelyek a vízvezetékszerelők bevallása szerint is hatékonyabbak ezeknél a bolti trutymóknál. Az alábbiakban egy ilyen megoldást ismertetünk.
Így készíthetjük el:
Első lépésben keverjünk össze 200 gramm sót és 200 gramm sütőport. Óvatosan öntsük ezt a lefolyóba, majd öntsünk utána felforralt ecetet. Ekkor egy kémiai reakció következik, amely habképződéssel jár majd.
Majd az egészet vízzel öblítsük le! Átlagos dugulás esetében a víz ezután problémamentesen lefolyik majd. Amennyiben különösen makacs dugulással van dolgod, ismételd a módszert.

Hirdetés


Elképzelhető, hogy egy hangot fogsz hallani abban a pillanatban, amikor a kémiai reakció átszakítja a szennyeződések által képezett dugulást.
A módszer hatékony: sem a lefolyó csöve, sem pedig az idegrendszerünk nem károsodik, a dugulásnak pedig vége!
Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla, és kipróbálhassák!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés