Hirdetés


Futótűzként terjed a hír: Vajna Tímea árulja a budapesti luxusházát. Sokak megbotránkoznak a hatalmas áron, mások a frissen vásárolt beverly hills-i méregdrága, 7000 négyzetméteres otthonáról beszélnek. Az ügyről a Kőgazdag Fiatalok sztárja, Dulin Metta is megszólalt.

Hirdetés

A TV2 sztárja arra kérdésre, hogy tervez-e lecsapni Andy Vajna ex feleségének házára, csak annyit felelt, hogy valószínűleg nem, mivel felesleges vásárlásnak tartaná. Ő sokkal inkább a Balaton partján venne ingatlant, mivel ott képzeli el az életét. Persze lát egy kis fantáziát az ötletben.

Hirdetés

„Az az igazság, hogy Budapesten legfeljebb egy átmeneti rezidenciát tudok magamnak elképzelni, mivel a fővárosnál sokkal jobban szeretem a Balatont. Ott képzelem el a jövőmet, amikor pedig hidegre fordul az idő, akkor külföldön. Persze az is eszembe jutott már, hogy jó lenne egy ház Budapesten is, mivel rengeteg dolog, ügyintézés köt ide, sokszor egyszerűbb lenne, ha a fővárosban is lenne egy gyönyörű luxusingatlanom. A másik, hogy azt mondják, hogy az élet dinamikusan változik, így sohasem mondom azt, hogy soha” – magyarázta Metta, aki a legfontosabb házvásárlási szempontját is elárulta.
„Mindenképpen olyan házat szeretnék, ahol több fürdőszoba is van, és mindegyik makulátlan tisztaságú. Erre nagyon kényes vagyok, de szerintem ez érthető.”
Tímea eladó házának fotóit még pár órán keresztül itt megtekintheti!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés