Hirdetés


Tóth Gabi, az ismert énekesnő, a közösségi média világában gyakran találkozik különféle hozzászólásokkal. Legutóbb egy Instagram posztja alatt kapott egy olyan kommentet, amely különösen felkeltette a figyelmét és válaszra sarkallta. A hozzászóló egy direkt megjegyzést tett az énekesnő megjelenésére, amely így hangzott: „De előbb fésüld meg, ne csak magaddal törődj.”

Hirdetés

Tóth Gabi, aki ismert a közvetlen és őszinte stílusáról, úgy döntött, hogy nem hagyja szó nélkül a kommentet. Ahelyett, hogy egyszerűen törölte volna a meglepő hozzászólást, inkább válaszolni választott, ezzel is bemutatva, hogy nyitott a párbeszédre, még ha az kritikus is. Az énekesnő válasza rávilágít arra, hogy a közösségi média világában gyakran előfordulnak ilyen és ehhez hasonló interakciók, és hogy ő maga is ember, aki nem hagyja figyelmen kívül az őt érő véleményeket. Ez az eset ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a közösségi média egy olyan tér, ahol a hírességek és rajongóik közötti kapcsolat egyre közvetlenebbé válik.

Hirdetés

„Kedves Marika! Gondolom, van annyi rutinja és nem nekem kell elmondanom, hogy a legutolsó pillanatban fésüljük meg a gyereket, amikor már fel van öltözve és pulcsit is ráadtuk, mert pláne a göndör hajú gyermekeknek külön életet él a hajkoronájuk!”
„Kócos! Igen! Boldog és kócos ezen a képen! És nem a haját tépkedem reggel, hogy megfeleljünk a magukféle embereknek! Inkább játszunk és összebújunk… Szép napot.” – fogalmazott a válaszában az énekesnő, akinek a válasza elég frappánsra sikeredett.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés