Hirdetés


Berki Mazsi jelentősen átalakult Berki Krisztián halála óta, és a kezdeti nehézségek után pozitív irányba fordult az élete. Mazsi külseje is láthatóan megváltozott: boldog és ragyogó mellett új párja, Zoltán. Sokan úgy vélik, hogy élete legjobb formájában van: alakja tökéletes, arca kisimult, és soha nem volt ilyen nyugodt, higgadt, mint mostanában.

Hirdetés

Érthető, hiszen a kisgyermekes édesanya és az üzletember párja közötti szerelem egyre mélyül. Ők ketten tíz hónappal Berki Krisztián izomceleb hirtelen halála után ismerkedtek meg, és hamar egymásba szerettek, tavaly már össze is költöztek.

Hirdetés

Az influenszer Budapestet otthagyva Székesfehérvárra költözött kislányával, és a hétköznapokban vidéken is élnek – amikor éppen nincsenek külföldön, mert rengeteget utaznak együtt. Legutóbb Thaiföldön pihentek, romantikáztak. A megözvegyült híresség már többször osztotta meg közösségi oldalán, hogy mennyire szerencsésnek érzi magát, és mennyire hálás a párjának mindenért, különösen azért, mert szereti Emmát. Érzéseiről még tavaly év végén vallott.

Hirdetés

“Rengeteg változáson mentem keresztül az elmúlt két évben mind testileg, mind lelkileg. A testem életet adott egy kisangyalnak, a lelkem pedig megtanult újjászületni! Úgy érzem, életem legjobb formájában vagyok, csodásabb az alakom van, mint valaha… Szerintem persze van, aki szerint pedig túl vékony vagyok, és van, aki szerint már túl izmos, de nekem így jó.”

Hirdetés

Hirdetés

Ismerősei is látják rajta, hogy most egyenesben van az élete.
“Isten nyugosztalja Berkit, de élete utolsó időszakában Mazsi arca már borzasztó nyúzott volt… – mondja egyikük a Kiskegyednekk. – Most viszont nyugalomban és biztonságban telnek a mindennapjai, így ő a legtürelmesebb édesanya, és még a hangszíne is megváltozott. Azt hallani, hogy idén akár kézfogó is lehet. A férfinak is van egy kislánya, négyesben is szoktak közös programokat szervezni, de állítólag arról is beszéltek már, hogy pár éven belül akár közös gyermekük is legyen.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés