Hirdetés


Küzdeni kellett egymással, mert erre szerződtek, még ha a műsor előtt el is mondták, nem szeretnének egymás ellen bokszolni. Rácz Jenő és Kabát Péter mégis megütköztek a Sztárboxban, és csúnya vége lett. Az egykori focista ájultan esett össze a séf ütése után.“Borzasztó érzés volt őt ott látni a földön.

Hirdetés

Ez egy olyan dolog, ami sajnos beleég a retinába. Nem lesz egy könnyű dolog feldolgozni, szerintem neki sem, de ezen leszünk a jövőben. Nagyon hiányzik a Peti, és remélem most sokat fogunk együtt lenni” – mondta el a meccs után már lehiggadva a győztes séf.És hogy mit mondott Jenő a barátjának, amikor végre magához tért és összeölelkeztek? Kiderült, azt nehéz felidézni. “Nem emlékszem tisztán, de sokszor mondtam neki azt, hogy szeretlek, ne haragudj” – idézte fel a megrendítő pillanatokat Rácz Jenő, aki azt is elmondta, semmi baja Istenes Bencével, de várja, hogy végre “összeüssenek”!

Hirdetés

“Borzasztó érzés volt őt ott látni a földön. Ez egy olyan dolog, ami sajnos beleég a retinába. Nem lesz egy könnyű dolog feldolgozni, szerintem neki sem, de ezen leszünk a jövőben. Nagyon hiányzik a Peti, és remélem most sokat fogunk együtt lenni” – mondta el a meccs után már lehiggadva a győztes séf.
És hogy mit mondott Jenő a barátjának, amikor végre magához tért és összeölelkeztek? Kiderült, azt nehéz felidézni. “Nem emlékszem tisztán, de sokszor mondtam neki azt, hogy szeretlek, ne haragudj” – idézte fel a megrendítő pillanatokat Rácz Jenő, aki azt is elmondta, semmi baja Istenes Bencével, de várja, hogy végre “összeüssenek”!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés