Hirdetés


A hírességek életmódja gyakran a luxust és a kifinomultságot tükrözi, és nem titok, hogy számukra a vagyon lehetőséget teremt az extravagáns életmódra. A sztárok gyakran viselnek többszázezer forintos táskákat, vezetnek luxusautókat, és exkluzív helyeken nyaralnak. Az öltözetük egy-egy kiegészítője többet érhet, mint gondolnánk. Nemrég például Várkonyi Andrea egy Várkert Bazárban tartott eseményen egy olyan táskát viselt, amely többmillió forintot ér.

Hirdetés

A Hermès táskái világszerte híresek az eleganciájukról és modern dizájnjukról, de emellett hihetetlenül drágák is. Ezek a luxus táskák számos színészt és üzletasszonyt vonzanak, és gyakran válnak státuszszimbólummá. Bár lehetne vitatkozni azon, hogy egy táskának valóban annyit ér-e, amennyit sokan érte fizetnek, de az ilyen darabok az exkluzív divatvilág kiemelkedő részét képezik.
Várkonyi Andrea az említett eseményen egy különleges Hermès Constance Mini táskával lépett a közönség elé, amely a krokodilbőr verziójával még drágább és ritkább. Az eredeti, lila színű modell például 18 millió forintba kerül. Ez a megjelenés nemcsak arról tanúskodik, hogy a színésznő ízléses és divatmániás, hanem azt is, hogy a luxus divatvilág csúcsán tartja magát. Az ilyen darabok egyértelműen kiemelik a gazdájukat és kijelölik helyüket a luxusvilágban.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés