Hirdetés


Mayer Júlia, Berki Krisztián édesanyja, a tragédiát követően nehéz időszakot él át. Krisztián halála óta eltelt másfél év, de a fájdalom még mindig mélyen érinti. Az élet azonban tovább halad, és Júlia számára a legnagyobb vigaszt és örömet az unokák, Pamela és Mazsi jelentik. Ők azok, akikben újra felfedezheti elhunyt fiát, és akik által életben tarthatja annak emlékét.

Hirdetés

Az édesanya hosszú évekig vagyonőrként dolgozott, azonban most már a nyugdíjas éveit éli. Ez az életszakasz új fejezetet nyithat a számára, ahol talán több időt és energiát tud az unokáira, Pamela és Mazsi életére fordítani. Bár a veszteség fájdalma talán sosem múlik el teljesen, az unokák által nyújtott szeretet és öröm jelentős enyhülést hozhat Mayer Júlia számára ebben a nehéz időszakban.

Hirdetés

“Elég volt a munkából és az éjszakázásból, elfáradtam. Annyiból viszont jó volt, hogy arra az időre legalább lefoglalt. Most viszont, hogy folyton itthon vagyok, még többet gondolok Krisztiánra. Sokat álmodtam vele, de az utóbbi időben már azt se… Egyáltalán nem érzem magam jól, még mindig nem tudtam őt elengedni” – modta Júlia.
A gyászban két unokája, a kilencéves Natasa Zselyke és a kétéves Emma Katerina a legnagyobb vigaszai. Mára Krisztián mindkét lányának az édesanyjával jó kapcsolatot ápol, így az unokáit is rendszeresen láthatja.
“Havonta szoktam velük találkozni, és legalább olyankor ér egy kis öröm. Mind a kettő nagyon hasonlít a fiamra, a szemükbe nézve őt látom. Ez jó érzéssel tölt el, hiszen bennük tovább él Krisztián” – mondta Berki édesanyja, aki mostanra elfogadta, hogy a fia özvegye is új életet kezdett.

Hirdetés

“Nekem az a legfontosabb, hogy az unokámnak mindene meglegyen, szeretetben nőjön fel, és ezt az édesanyja megadja neki. Mazsi többször hívott már, hogy látogassam meg őket Székesfehérváron, az egész család bármikor szívesen lát. Szeretnék majd menni…” – fogalmazott az asszony.
“Látom, hogy új életet kezdett, én pedig sok szerencsét kívánok neki ehhez, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog. A Sztárboxban is követtem őt, drukkoltam neki végig. Nagyon ügyes volt a ringben.”

Hirdetés

Nemcsak a média, de még Júlia asszony számára is rejtély, mi okozta Berki Krisztián halálát. Szóba került kábítószer, de egészségügyi problémák is, hiszen az egykori Fradi-vezér a halála előtt magas vérnyomással küzdött. Az igazságot a nyomozás végén kiállított jegyzőkönyv tartalmazza, ám ezt egyedül csak Mazsi látta.
“Azóta sem tudom, mi történhetett, de lehet, jobb is így. Nem akarom ezt sürgetni, talán egyszer eljön az ideje annak, hogy megtudjam a fiam halálának okát” – sóhajtott Júlia.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés