Hirdetés


Szentendrei otthonát mutatta meg a stábnak – s ott, a falak mögött terelődött később a beszélgetés szomorú támákra. Mariann Szentendrei otthona rendkívül varázslatos. Rendszámgyűjtemény borítja mindenütt a falakat. A minden tájáról. A PaDöDö tagjai nagy Amerika-rajongók, többször jártak az óceán másik partján. Mariann egyedül lakja otthonát, családot soha nem alapított.

Hirdetés

Szereti a társas életet, de csak akkor, ha tényleg olyannal él együtt, és akkor, akivel, és amikor jó. Csak azért, hogy kerülgessék egymást – nem. Kicsi a tér, ezért ha valaki még pluszban ott van, akkor az jelen van. Márpedig jelen lenni valakinek az életében állandóan – szerinte – nagyon nehéz dolog. Peti, a kutyája 15 éve vele van.

Hirdetés

21 éve egy párkapcsolata viszont tragédiával zárult. Györgyivel egy PaDöDö lemezen dolgoztak, s ezért megkérte párját, hogy nélküle utazzon el néhány napra. Szerelme ezt félreértette, és levetette magát az Árpád-hídról, a rakparti kövek közé.
Nagyon hosszú idő, és szakember segítsége is kellett, hogy ezt fel tudja dolgozni. Ő nem tudta, hogy akinek erre hajlama van, annak egyetlen félreérthető mondat elég.
Életének másik nagy sorscsapása imádott édesapja elvesztése volt. Édesanyjától kapta a megrázó telefonhívást,akkor még nem tudott semmit, de már a hangján, a beszélgetés elején megérezte, hogy valami nagyon rosszat, megrendítőt fog mondani. Épp egy fénymásolóban volt, sosem fogja elfelejteni…. Nehéz ezeket feldolgozni….

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés