Hirdetés


A cigány horoszkóp egy lenyűgöző és gazdag hagyomány, amely 12 egyedi szimbólumon keresztül kínál betekintést személyiségünkbe és sorsunkba. Ezek a szimbólumok az élet különböző aspektusait képviselik, mindenki számára különleges üzenetekkel.

Hirdetés

Csésze (Január 21 – Február 19):
A csésze, mint az egyesülés és alkalmazkodás szimbóluma, azokat jellemzi, akik megértőek és alkalmazkodóak, kreatív és okos személyiségek. A környezetük tiszteletben tartja őket ezekért a tulajdonságokért.

Hirdetés

Kápolna (Február 20 – Március 20):
A kápolna szülöttei mélyen spirituálisak, vallásosak. Érzékenységük és nyitottságuk segít nekik átvészelni a nehéz helyzeteket, álmodozó természetükkel mindenre megoldást találnak.

Tőr (Március 21 – Április 20):
Erőt, becsületet és győzelmet szimbolizál a tőr. A szimbólum szülöttei sikeresek, harcos természetűek, kitűnnek vezetői képességeikkel.

Hirdetés

Korona (Április 21 – Május 20):
A korona gazdagságot, erőt és szerelmet jelképez. A korona szülöttei bátrak, nem riadnak vissza a küzdelmektől, és nagy hangsúlyt fektetnek az anyagi biztonságra.

Gyertyatartó (Május 21 – Június 20):
A gyertyatartó a hit és megértés jelképe. A szimbólum szülöttei kommunikatívak és intelligensek, akiknek véleményét családjuk nagyra értékeli.

Kerék (Június 21 – Július 21):
A kerék a családcentrikusságot és az evolúciót szimbolizálja. A kerék szülöttei összetett személyiségek, akiknek erős kapcsolatuk van a családjukkal és környezetükkel.

Hirdetés

Csillag (Július 22 – Augusztus 22):
A csillag a kiegyensúlyozottságot és boldogságot jelenti. A szimbólum szülöttei támogatóak, optimisták, akik a művészetek terén is kiemelkednek.

Harang (Augusztus 23- Szeptember 23):
A harang a tökéletességre törekvést jelképezi. A szimbólum szülöttei igazságosak, pontosságra törekvők, de kritikus természetűek.

Érme (Szeptember 24 – Október 22):
Az érme a kiegyensúlyozottságot és igazságosságot szimbolizálja. Harcosak, kitartóak, gyakran művészeti pályára lépnek.

Hirdetés

Kés (Október 23 – November 21):
A kés, mint életet és halált jelképező szimbólum, a szülötteit erős, analitikus és érzelmileg gazdag személyiségekként írja le.

Fejsze (November 22 – December 21):
A fejsze az erő és függetlenség jelképe. Optimisták, szerencsét és védelmet hozó személyek, akik szeretnek új dolgokat felfedezni.

Hirdetés

Patkó (December 22 – Január 20):
A patkó a szerencse és munka szimbóluma. Dolgos, megbízható emberek, akik ambiciózusak és nem riadnak vissza a kihívásoktól.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés