Hirdetés


Ezt még szavakba önteni is nagyon nehéz! Az egész országot megrázta a bejelentés, miszerint a Pa-dö-dö együttes legendás énekesnője hosszú, méltósággal viselt betegsége után otthonában, családja és barátai körében hunyt el. Lang Györgyi 66 éves volt.

Hirdetés

Búcsúznak Lang Györgyitől a sztárok
Sorra búcsúznak és emlékeznek meg a magyar sztárvilág alakjai az énekesnőről. Csonka András, Ábel Anita is összeomlott a fájdalomtól. Most Till Attila vett búcsút Lang Györgyitől, megindító sorokkal emlékezett meg Instagram-oldalán a Pa-dö-dö énekesnőjéről…
„Lang Györgyi! Annyira szerettem a hozzáállásodat bármihez! A széphez, a jóhoz, a h*lye politikához, magadhoz, a barátokhoz, a betegségedhez. Nem sok embert ismerek, aki annyira a dolgok felett tudott lenni, mint te! 2020 novemberében forgattunk Kulka Jánossal egy portrét a Propagandában és akkor Jani elvitt minket hozzád, nagy élmény volt abban a különleges, sokszínű, mesebeli lakásban lenni, amiben te, mint egy egyszerre 5 és 100 éves varázslónő szórakoztattál minket. Mint mindig mindenkit! ❤️🙏🏻 Ég veled!”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés