Hirdetés


Friss fotóval kedveskedett követőinek Tóth Gabi – és mindenkinek leesett az álla. Az énekesnő magánéleti viharai közepette is igyekszik arra koncentrálni, ami igazán fontos; a válása körül felkavarodott botrány kissé lecsillapodni látszik, ám az internetezők változatlanul minden alkalmat megragadnak, hogy kritizálják, és olyan szavakkal illessék, ami nővére, Tóth Vera szerint már kimeríti a bántalmazás fogalmát.

Hirdetés

Az énekesnő az önismeret és a megnyugvás útjára lépett: nem fél a jövőbe nézni, és elfogadta, hogy bármit is tesz, nem fogja őt mindenki szeretni és elfogadni. Friss fotójához egy mindössze négy szavas üzenetet fűzött: “Csodás őszi hetet mindenkinek!”, a fotó valódi üzenete azonban ennél talán sokkal összetettebb.

Hirdetés

A fotón egyesül az énekesnő korábbi konzervatívabb, modern-népies stílusa és az az elegánsabb, merészebb vonal, amit mostanában választott: az utóbbi időben állandó kiegészítőjévé vált kalap és erős smink a népies vonallal együtt szerepel a felvételen.
Talán azt üzeni ezzel, hogy feldolgozta a múltat: nem akarja letagadni, vagy megváltoztatni, hogy ő ugyanaz az ember, aki eddig is volt. Ugyanakkor a jövőbe néz, kész befogadni az újat – a kommentelés lehetőségét azonban továbbra is letiltotta Instagram-oldalán, így a követői nem tudják megkérdezni tőle, hogy mire célzott pontosan.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés