Hirdetés

Rádió 1 műsor kitelepülés Siófok hajókázás a Balatonon Sebestyén Balázs,Vadon Jani és Rákóczi Feri


A közismert műsorvezető, Sebestyén Balázs, megerősítette a Blikk információját, miszerint éppen árulja egy Pest megyei településen található családi otthonát, és nyilatkozott az ingatlan eladásának hátteréről.

Hirdetés

A luxusház híre széles körben elterjedt, miután a négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés otthon a piacra került mintegy 300 millió forintért.
Sebestyén Balázs elmondta, hogy a döntés az otthon eladásáról szimplán a család érdekeinek szól. Az építkezés befejeződött, és most közelebb költöznek a gyerekek iskolájához.
A hosszú reggeli utazásokat szerették volna elkerülni, és azt szeretnék, hogy a gyermekek közelebb legyenek iskolájukhoz. Így kevesebbet kell majd az autóban tölteniük, és kényelmesebben tudnak részt venni az iskolai programokon.

Hirdetés

Az ingatlan korábban 2008-ban elnyerte Az Év Háza díjat, és Sebestyén Balázs már 14 éve vásárolta meg azt. Annak idején az ára 100 millió forint volt, és bár az ingatlan jelentős költségeket okozott, a műsorvezető és felesége úgy döntött, hogy vállalják a hitelfelvételt, mivel stabil munkahelyük volt, és hosszú évek munkájával összegyűjtötték az anyagi forrásokat az otthon megvásárlásához.
Most, közel másfél évtizeddel később, a család ismét a gyerekeik jólétére összpontosít, és az iskolai környezet és az ingatlan közelebbi elhelyezkedése teszi lehetővé, hogy kényelmesebben éljék mindennapjaikat.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés