Hirdetés


FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Flóra!
Kádban rázta halálra az áram a 10 éves hajmáskéri kislányt. Flóra a helyszínen meghalt
Fürdőkádban halhatott meg az a 10 éves kislány, akinek a halálát egy meghibásodott bojler okozta. Az ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat az apa ellen, a kislány osztálytársainak pedig pszichológus segít a feldolgozásban.

Hirdetés

Áramütést szenvedett
Feltehetően áramütés okozta a halálát annak a 10 éves kislánynak, akinek a holttestére az édesanyja talált rá – értesült az RTL Klub Híradó. A Kékvillogó.hu
Nem tudtak rajta segíteni
Az édesanyja a hajmáskéri lányt átvitte a szobába, ahol az időközben megérkező mentők nekiláttak az újraélesztéshez, de már nem tudtak rajta segíteni. “Gyors vizsgálat alapján azonnal kiderült, hogy a gyermek nem produkál életjelenségeket, a bajtársak azonnal megkezdték az újraélesztését, azonban sajnos a hosszas próbálkozás ellenére sem sikerült megmenteni az életét” – mondta Pákozdi Zoltán mentős.

Hirdetés
Felújítást végeznek
A tévécsatorna úgy tudja, hogy a házat felújítják, és néhány nappal korábban gond volt a bojlerrel. A szülők a szomszédban voltak, amikor a tragédia történt.
Megszólalt a polgármester is
A tragédia az egész falut megrázta. “Bármikor előfordulhat egy ilyen apró hiba, és egy örök életre megviseli a szülőket. Nagyon dolgos család, nagyon megviselte őket, különösen az anyukát” – mondta Köbli Miklós, Hajmáskér polgármestere.
Büntetőeljárás indult az ügyben
A rendőrség büntetőeljárást indított, hogy kiderüljön, emberi mulasztás okozta-e a kislány halálát. A család most a rokonoknál lakik, mivel a helyszínt lezárták.

Hirdetés
Megküldték az iratokat az ügyészségnek
A főügyészség a gondatlan apával szemben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta. Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.
Ezt gondolja a kislányról az igazgató
A csatorna beszélt az iskola igazgatójával is, aki a kislány kézilabdaedzője is volt, de nem akart nyilatkozni, mert nagyon megviselték a történtek. Annyit viszont elmondott, hogy a kislány okos, jó sportoló diák volt, akit mindenki szeretett; padján emlékhelyet alakítottak ki az osztálytársai.
Pszichológus segít
Az iskolaigazgató azt is elmondta, hogy pszichológusok segítenek a gyerekeknek a tragédia feldolgozásában. A kislány temetése jövő szombaton lesz.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés