Hirdetés


A Blikk úgy tudja, hogy a reggeli kutyás futásából hazaérve, éppen az otthonuk előtt lett rosszul és esett össze.
A lap még tegnap elérte Schobert édesanyját, aki röviden csak annyit tudott megerősíteni, hogy fia jobban van:

Hirdetés

“Norbi már jobban van, most szaladok be hozzá a kórházba. Bevallom, nagyon izgulok érte, többet most nem tudok mondani, de Réka majd beszámol a történtekkel kapcsolatban mindenről.”
Az ötvenéves fitneszedzőnek korábban is több komoly betegséggel kellett szembenéznie. Sőt saját elmondása szerint első, 2012-es szívműtétje után megérintette a halál szele. Még könyvet is írt arról a „kemény” negyven percről, amíg élet és halál között lebegett, mert a műtőasztalon az orvosok megállították a szívét.

Hirdetés
SÚLYOS SZÍVBETEGSÉGE VAN
Korábban a vállalkozó lapunknak elmondta, hogy szívének egyik billentyűje nem záródik, így a létfontosságú szerv körülbelül kétszer annyi munkával biztosítja a megfelelő vérkeringést, mint egy átlagos emberé. Azaz szervezetének motorja már annyit dolgozott, mint egy hatvanéves férfié. A műtétet sokáig halogatta, végül nem lehetett tovább várni, vállalnia kellett a komplikációkkal járó beavatkozást. Az operáció jól sikerült, azonban felépülése picit sem volt zökkenőmentes. Schobert egy héttel a súlyos beavatkozás után tért haza, ám hamar újra visszakerült a kórházba. – írta a Borsonline

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés