Hirdetés


Új-Zélandon, egy ottani McDonald’s-ban készült az a “forradalmi” videó, amelyet azóta már 2,6 millióan láttak világszerte, és a szám csak egyre nő – számolt be róla a Daily Mail.

Hirdetés

A valóban hatásos videót egy fiatal srác készítette, egy mekis dolgozó, aki amikor megkérik, hogy mosogasson el egy halom edényt meg grillezőrácsot, egyik pillanatról a másikra besokall, hátat fordít, és elkezd kisétálni, miközben azt kiabálja: “Nem, én ezt nem fogom elmosogatni. A pokolba is, nem! Nem fogom!”
Már a személyzeti folyosón jár, a kollégái hitetlenkedve kiabálnak a háttérből, a menedzser szalad utána (“Nem, ezt nem teheted, állj meg!”), némi b…zmegolás is eldurran, majd a srác közli: “Tulajdonképpen felmondok. Itthagyom a mekit. Ég veletek!” És kisétál.

Hirdetés

A kommentelők ünnepelték az ifjonti szabadságvágyat, sokaknak egyszerűen csak tetszett a srác kirohanása, de bőven akadtak olyanok is (nyilván az idősebb generációból), akik szerint nem is volt olyan sok az a mosogatni való, a fiú egy “lusta kölyök”, aki már 20 percnyi munkától besokall, és menekülőre fogja.
Új-Zélandon egyébként 170 McDonald’s van, tízezren dolgoznak náluk.

@fionnmccallum470 They really thought I was going to clean that #macdonalds #fyp #foryoupage ♬ original sound – Fionn_McCallum

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés