Hirdetés

Fotó: Blikk/ Czerkl Gábor


Tóth Gabi, Krausz Gábor és annak új párja, Mikes Anna közötti viszony úgy tűnik, sosem lesz egyszerű. Bár próbálnak civilizáltan viselkedni egymással, a múlt mindig visszahúz, sérelmekkel és feszültségekkel tarkítva az amúgy is bonyolult helyzetet.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban úgy látszott, hogy mindenki megpróbálja a legjobbat kihozni a kapcsolatból. Tóth Gabi például támogatta, hogy közös lánya, Hannaróza Mikes Annától tanuljon táncolni, és látszólag pozitívan nyilatkozott az exférje új kapcsolatáról. Azonban a közelmúltban kiderült, hogy Gabi már korábban tudott a Dancing with the Stars versenyzői között szövődött románcról, amit Krausz Gábor nem vett jól.

Hirdetés

A viszony a három fél között gyakran ingadozik, feszült jelek és kisebb kitörések kísérik, amelyek különösen akkor kerülnek felszínre, amikor Gabi nyilvánosan beszél boldogságáról, sugallva, hogy korábbi házasságában nem érezte jól magát. Ez a kijelentés biztosan fájó lehet Krausz számára, hiszen azt sugallja, hogy Gabi mellett soha nem volt igazán boldog.

A közösségi médiában megjelenő posztjaik és az apró nyilatkozatok egyfajta “boldogságversenyre” utalnak, amely csak tovább mélyíti a már meglévő repedéseket a viszonyaikban. Ez az egész helyzet csak a konfliktusok felszínén lebegő jéghegy csúcsa ebben a bonyolult érzelmi játszmában.
Mikes Anna és Krausz Gábor például a napokban posztolt (pontosabban az adminjuk) az Ázsia Expressz forgatásáról, ahol láthatóan nagyon jól érzi magát a pár.

Hirdetés

Erre válaszul Tóth Gabi pár órán belül szintén posztolt egy közös képet kedvesével, Papp Máté Bencével:

Hirdetés

A kép mellett a következőket írta az énekesnő: “Az első érzés, amit meg tudtam fogalmazni veled kapcsolatban és ki mertem mondani magamnak is, hogy: Milyen szépen bánsz velem! Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél. Köszi a szüleidnek! Sz… Isten éltessen.”
Nem egyszer fordult már elő korábban is, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor egymásnak üzengettek a közösségi média felületein, burkolt formában.

Hirdetés

Gabi korábban elismerte, hogy korábbi házasságában hibázott, amikor mindent tökéletesnek próbált mutatni, és ez a tanulság most is aktuális lehet. A kérdés az, hogy vajon a mostani boldogsága valóságos-e, vagy csupán egyfajta válaszként szolgál a másik fél boldogságára.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés