Hirdetés


A legutóbbi “Párharc” adásban a nézők tanúi lehettek egy kiélezett konfliktusnak. Az adás során a piros csapat, más néven az indiánok, győzedelmeskedtek, ami a kék csapat számára kiszolgálói feladatokat jelentett. A győztes csapat nem hagyta ki a lehetőséget, hogy kihasználja helyzetét, ami súrlódásokhoz vezetett a két csoport között.

Hirdetés

Tuvic Aleksandra különösen magas elvárásokat támasztott, még a víz ízét is megkóstoltatva, hogy biztosan megfelel-e az igényeinek. A kék csapat tagjai ezt humorral próbálták kezelni, buborékok fújásával a vízbe, de ez csak tovább fokozta a feszültséget.
Gáspár Győző is hozzátette a saját kritikáját, amikor az asztalra helyezés módját és az eszközök minőségét szóvá tette. Különösen egy fakanál használata keltette fel a nemtetszését, melyet disznótorhoz hasonlított.

Hirdetés

„Nem disznótoron vagyunk, ahol a zsírt meg kell keverni, meg a hurkát be kell tölteni. Ott szokott mama ilyet használni, mikor a teknőt megkenik. Ezt vagy visszaviszik… tudja mit? Vigyék vissza, és nem szeretném önöket látni kábé tíz percig. Jó?” – mondta Győző, majd felesége, Gáspár Bea is bekapcsolódott, aki káromkodva visszaküldte a szerinte ehetetlen ételt.
Gáspár Bea ekkor a konyhába tört, ahol számonkérte a kék csapatot a vacsora minőségével kapcsolatban. A csapat tagjai megjegyezték, hogy a stílusa nem éppen a győzteshez méltó, amit Győző is megerősített. Visszatérve az asztalhoz, Bea kijelentette, hogy szeretné, ha csapattársai tartózkodnának a fölényeskedéstől.
Az események során Győzike próbált békítő szerepet vállalni, felhívva feleségét a mértéktartásra: „De viselkedjél már azért, ne haragudjál!” – mondta. Az eset rávilágított, hogy a verseny és a győzelem vágya milyen érzelmeket és konfliktusokat válthat ki, még egy televíziós műsor keretein belül is.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés