Hirdetés


Bangó Margit élete nem mentes a családi feszültségektől, ami a hazai celebvilág egyik legösszetettebb kapcsolati hálóját rajzolja fel. Az énekesnő hosszú ideig nem beszélt lányával, Marikával, aki férjhez ment Margit korábbi férjéhez, Horváth Elemér zenészhez. Bár az anya és lánya közötti kapcsolat az elmúlt időszakban helyreállt, ez újabb konfliktusokat szült a családban.

Hirdetés

Bangó Margit és unokája, Tina, valamint annak férje, Emilio közötti viszony megromlott, miután ők évekig együtt éltek. A művésznő legutóbbi, 74. születésnapján készült családi fotóról hiányoztak: Tina, Vivike dédunokája és Emilio is. Ezzel szemben a „kis Tina”, a másik dédunokája, jelenleg is Margittal él, és nem tartja a kapcsolatot édesanyjával, Jellinek Tinával.

Hirdetés

A családi ünnepek és összejövetelek alkalmával is érezhető a feszültség, mivel a „nagy Tina” már nem tartja a kapcsolatot nagymamájával, és évek óta anyjával, Marikával is megromlott a viszonya. A családi konfliktusok árnyékában Bangó Margit próbálja megtalálni a békét és harmóniát a művészeti pályafutása során.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés