Hirdetés


A magyar labdarúgás világát megrázó hírrel kell szembesülnünk: tragikus körülmények között elhunyt Kiss András, a Fémalk-Dunavarsány labdarúgója, aki mindössze 33 éves volt. November 19-én, vasárnap érkezett a szomorú hír, hogy a Fémalk-Dunavarsány Pest vármegyei I. osztályú csapatának és a Taksony Sportegyesület U19-es korosztályának edzője váratlanul elhunyt.

Hirdetés

A Dunavarsányi TE mély fájdalommal tudatta: “Szeretett sportolónk, kiváló barátunk, Kiss András tragikus hirtelenséggel távozott közülünk. Emlékét örökre megőrizzük, személyiségét szívünkbe zárjuk.”
Kiss András Taksonyban, Alsónémediben és Dunavarsányban szerepelt pályafutása során, és 2022 nyarától ismét a Dunavarsány csapatának tagja volt, ahol az aktuális idényben 11 alkalommal lépett pályára.

Hirdetés

Tíz éve kezdett edzősködni Taksonyban, az U9-es korosztálytól kezdve dolgozott fel az U19-es csapatig. Halála előtti napon még játszott a Gödöllő elleni mérkőzésen.
A klub elnöke, Szilvay Balázs a sprotal.hu-nak nyilatkozva kifejtette, hogy András halála teljesen váratlan volt, hiszen az egészségügyi vizsgálatok sem jeleztek problémát.
Kiss Andrást édesanyja, nővére, a dunavarsányi és a taksonyi sportközösségek, valamint a Pest vármegyei amatőr labdarúgók is gyászolják.

Hirdetés

Egy ismerősének megrázó szavai a klub közösségi oldalán: “Hihetetlen! Szombaton este még beszéltem veled Taksonyban! Nyugodj békében Andris!”
Ez a tragikus esemény mélyen érinti a magyar sportvilágot, és emlékeztet arra, hogy életünk milyen törékeny és váratlan fordulatokkal teli lehet. András emlékét és sportbeli eredményeit tisztelettel őrizzük meg.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés