Hirdetés


Ha a házimunkákra gondolunk, mindannyiunk lelki szemei előtt megjelenik egy képzeletbeli sorrend, hogy melyiket szeretjük jobban csinálni, és melyiket utáljuk a leginkább. A vécépucolás kevesek számára foglal el előkelő helyet ezen a képzeletbeli listán.
Nem elég, hogy rossz esetben akár kellemetlen szagokkal is találkozhatunk, akaratlanul is elképzeljük, hogy a szabad szemmel nem látható kórokozók rejtőzködnek a toalett pereme alatt, amelyeket fekete öves vegyszerekkel kell leterítenünk.

Hirdetés

Az embernek éppen ezért eszébe jut néha-néha, hogy vajon létezhet-e gazdaságosabb, és egyben egészségesebb megoldás a WC tisztán tartására?
Most éppen egy ilyet szeretnénk kínálni: nem drága, gyors és az ismert vegyszeres módszereknél jóval inkább környezetbarát.
Ha mentolos fogkrémmel bekened a vécé minden egyes kis rését, és a tartályba is teszel belőle, a toalettednek folyamatosan jó illata lesz. Ráadásul a mentolos fogkrém fertőtlenítő hatást fejt ki. Mindezt pedig minden további beavatkozás nélkül. Ettől kezdve sokkal könnyebb lesz a vécét takarítani, és ritkábban is kényszerülsz nekikezdeni!
Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is kipróbálhassák!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés