Hirdetés

Fotó: Ringier


Havas Henrik és Hajdú Péter közötti nézeteltérés évek óta húzódik, és úgy tűnik, újra fellángolt a konfliktus. A két ismert médiaszemélyiség nyolc évvel ezelőtt, az ATV-nél dolgozva kezdett el egymással szemben kritikákat fogalmazni. Akkor Havas azt sérelmezte, hogy Hajdú nem ért a riporterkedéshez, amit a fiatalabb kolléga faragatlannak tartott, különösen, hogy éppen válása idején érte a támadás.

Hirdetés

Most, egy évtizeddel később, újra heves vitába keveredtek, miután Havas a Varga Judit-interjú kapcsán Hajdút teljesen tehetségtelen műsorvezetőnek nevezte. Hajdú válaszában nem maradt adós, a G.w.M-interjú alatt ő is kemény szavakkal illette Havast, nevezve őt az ország legtehetségtelenebb tévésének.
Ez a két személyiség tehát továbbra is éles szavakkal illeti egymást, melyhez mindketten humoros megjegyzéseket is fűznek, ezzel szórakoztatóvá téve a közönség számára ezt a sajátos rivalizálást.

Hirdetés

Havas a Storyn keresztül válaszolt:
“Emberileg mindig kedveltem Pétert. Kedves, esendő fiú. szakmai kérdésekben feltétlenül mérvadó a véleménye. Eljött az idő, hogy meg kell szívlalnem, amit mond, és nincs mese, visszavonulok. Ha elküldené a címét, holnap postáznám is neki aJózsef Attila-díjamat, a Kritikusok-díját, néhány rádiós nívódíjamat, a 2007-es Év riportere címem, valamint mind a 31 könyvemet”
– gúnyolódott Havas.

Hirdetés

Hajdú a magazinnak nyilatkozva kijelentette, hogy bár díjazott műsorvezető, ezek a díjak inkább a munkába fektetett energiát és a kapcsolatokat díjazzák, és hozzátette, hogy bár sok tehetséges riporter van Havas korosztályában, ő Havast csupán egy önjelölt humoristának tartja, aki tehetségtelen, de mégis szórakoztató.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés