Hirdetés


A Forbes magazin idén jubileumi, tizedik alkalommal készítette el “A legértékesebb magyar celebek” listáját. A rangsor alkalmából a kiadás ezúttal kétszer akkora terjedelmű, és először enged betekintést az eddig megszokott húszas élmezőny mögötti névsort is. A lista élén ismét Majka áll, így az ózdi rapper és műsorvezető énmárkája maradt a legértékesebb. Emellett Sebestyén Balázs is kimagasló pozíciót ért el, ő lett az év legismertebb sztárja Magyarországon.

Hirdetés

A rangsoron a visszatérők mellett tizenhárom új személy is helyet kapott. A legkedveltebb hazai sztárok között Rúzsa Magdi is dobogós helyen található, míg Ördög Nóra a negyedik helyet szerezte meg. Istenes Bence és Hosszú Katinka egy-egy pozíciót léptek előre a listán, ezzel az ötödik és a hatodik helyen vannak. Csobot Adél az élmezőny legnagyobb előrelépőjeként a tavalyi huszadik helyről a kilencedik pozícióba került.
Az újonnan belépők között szerepel a Valkusz Milán és Marics Peti alkotta Valmar duó, továbbá Kajdi Csaba, Tóth Andi és Azahriah is.
A hiteles és kedvelt celebek között Borbás Marcsi neve kiemelkedő, ehhez hasonló kategóriába sorolható Fördős Zé is.

Hirdetés

Minden évben vannak meglepetések, és olyan nevek, akik helyet csúsztak. Kasza Tibi például tizenegy helyet esett vissza a tavalyi álláshoz képest. Rubint Réka szintén nagyot zuhant a listán. Azonban a legnagyobb negatív meglepetést Schobert Norbi szolgáltatta, aki a “Norbi Update” körüli botrányok és az azt követő médiafelhajtás miatt idén nem szerepel a legértékesebb celebek listáján.
A teljes listát ide kattintva láthatod.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés