Hirdetés


Berki Mazsi kap hideget-meleget miután új életet kezdett Berki Krisztián tavaly tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála után. Az özvegy bár igyekezett titokban tartani, hogy néha férje után egy másik férfi oldalán megtalálta a boldogságot, nem tudta sokáig leplezni új kapcsolatát.

Hirdetés

Nemrég egy zanzibári ötcsillagos hotelban kapták le a szerelmeseket, míg pár héttel később egy budapesti bevásárlóközpontban készültek lebuktató fotók Mazsiról és Zoltánról.
– Igencsak meglepődtem, amikor az ebédemre várva megláttam Mazsiékat. Annyira nem követem a szerelmi életét, de azt olvastam, hogy Berki Krisztián tavaly májusi halála után új párra lelt. Mindketten sportosan voltak felöltözve, nem kizárt, hogy edzeni voltak együtt. Én azt láttam, hogy elképesztő az összhang közte és a férfi között, izzott köztük a levegő, és igencsak gyakran értek egymáshoz – nyilatkozta akkor a Borsnak a fotókat készítő olvasó, s mint kiderült, nem csak néhai férje kedvenc helyét látogatja Mazsi, hanem Berki jóbarátját is…

Hirdetés

A budapesti plázában található edzőteremben az utóbbi napokban rendszeresen megfordult az özvegy. Hol az Instagram-oldalára rakott ki képet róla, hol pedig a sztorijában osztott meg egy rövid videót az edzéséről.
Az is kiderült, hogy Mazsi profi szakember segítségét is kérte, aki nem más, mint Tóth Dániel testépítő. Úgy tűnik, a jó kapcsolat megmaradhatott köztük, ugyanis ez a férfi volt Berki edzője is a teremben, szinte naponta posztoltak közös fotókat, feltehetőleg baráti viszony volt köztük. Ezért is furcsa pár kommentelő számára, hogy bár Mazsi továbblépett, mégis oda jár vissza, ahol minden Krisztiánra emlékezteti…- írja a Blikk.

Hirdetés


Mazsi jóban maradt Krisztián barátaival.

Fotó: Instagram
Forrás: ripost.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés